ČAS - Zasebna šola za varnostno izobraževanje d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 68
1000 Ljubljana

Telefon: 059 036 351

Usposabljanja KCIVO – september 2014

V četrtek, 4. 9. 2014, bomo nadaljevali z internimi oziroma notranjimi usposabljanji za varnostnike in varnostnike specialiste. Lahko se nam pridružite!

Usposabljanja za varnostnike in varnostnike za varovanje gostinskih lokalov, varnostnike intervente, varnostnike za varovanje in prevoz denarja ter varnostnike rentgenologe in druge, se bodo izvajala vsak delovni dan, od 4. 9. 2014 do 24. 9. 2014 od 8.30 do predvidoma 14.30 na Ulici Andreja Bitenca 68, Ljubljana. Usposabljanja zajemajo sledeče vsebine:
  • ponovitev načel in uporabe ukrepov varnostnika (opozorilo, ustna odredba, ugotavljanje istovetnosti, površinski pregled, preprečitev vstopa oziroma izstopa z varovanega območja, zadržanje osebe, uporaba fizične sile, uporaba sredstev za vklepanje in vezanje) in drugih sredstev varnostnika (plinski razpršilec, nošenje in uporaba orožja, službeni pes),
  • komuniciranje in komunikacijske veščine s praktičnimi postopki,
  • požarno varstvo in gašenje začetnih požarov,
  • uporaba plinskega razpršilca.
Usposabljanja bodo prilagojena opravljanju nalog imetnika licence.
Ker je na razpolago še nekaj mest za zunanje udeležence, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite, saj v letošnjem letu tovrstnih usposabljanj za varnostnike in varnostnike za varovanje gostinskih lokalov, varnostnike intervente, varnostnike za varovanje in prevoz denarja ter varnostnike rentgenologe in druge predvidoma ne bomo več izvajali.
Za vse informacije smo vam na voljo na telefonu 059036351 in e-pošti: cas.kcivo@gmail.com

© 2018 KCIVO - ČAS Kompetenčni center za izobraževanje varnostnega osebja

Produkcija: Interplanet